Cliëntervaringen

 

Cliëntervaringen

Kwaliteit staat hoog op onze agenda. Onder andere door het meten van cliëntervaringen komen wij te weten hoe u onze behandeling heeft ervaren. Daarom krijgt u na afloop van de behandeling per email een uitnodiging van QDNA om anoniem uw ervaring te delen. Dit kan snel en eenvoudig! Doet u ook mee? We zijn u zeer dankbaar!

Eerdere cliënten noteerden de volgende ervaringen:

“Zeer toegankelijk, vriendelijk en deskundig”

“Prachtig maatwerk. Erg prettige huisbezoeken”

“Goed begrip naar mijn dochter toe. Ze heeft eerst gekeken hoe ze overal op reageert en vervolgens een plan van aanpak gemaakt.”

“Fijn contact, laagdrempelig en toch heel professioneel.”

“Er werd goed geluisterd en meegedacht.”

“Hoi hoi, ondanks dat het dossier is afgesloten wil ik je graag nog laten weten dat het eten bij R. echt super goed gaat. We zijn al een tijdje helemaal van de fles af. Zijn boterham gaat er nu makkelijk in en hij eet alles op, evenals met het tussendoortje en avondeten. Ik ben een super trotse moeder en had me dit een tijd geleden niet kunnen voorstellen 😊 Nogmaals super bedankt voor alle tips en adviezen”

“Zeer professioneel en neemt de tijd om goed informatie te winnen bij andere instanties waar mijn kind onder behandeling was.”

“Goed gedaan en ga zo door!”

“Logopediste sluit super goed aan bij niveau, interesses van mijn kinderen.”

“Ze deed het op een leuke speelse manier!”

“Ga zo door. Wij hebben het altijd als heel fijn ervaren!”

“Altijd een fijne sessie met mijn kind, veel aandacht en deskundigheid.”

“Dat ik niet kinderachtig werd behandeld, maar serieus werd genomen.”

“Blijf zo enthousiast! De kids vonden het geweldig.”

Naast de feedback van cliënten die we verwerken, doen we nog meer om onze kwaliteit te bevorderen:

We volgen nascholingen en expertisedagen, volgen een kwaliteitskring, zijn lid van onze vakvereniging, hebben onderling casusbesprekingen, begeleiden stagiaires, volgen nieuwe ontwikkelingen en brengen een berg aan enthousiasme mee tijdens de behandeling! Lees hier meer over ons!